Ед Шийрън определено не е от звездите, които обичат да говорят за личния си живот. Това, разбира се, е негово право и няма за какво да му се сърдим.

Миналата година в свое интервю изпълнителят се издаде, че през 2018 г. е сключил тайно брак с дългогодишната си приятелка Чери Сийборн, с която са били и съученици. Двамата се появяват рядко на публични събития заедно, а в последните месеци съвсем се скриха.

Оказва се, че причината за това е не само пандемията, а и това, че са в очакване на първия си наследник. Принудителната самоизолация е била добре дошла за бременната Сийборн, която успя да скрие щастливата новина до днес.

А според информацията в британските медии, до деня, в който Ед и Чери ще станат родители, остават броени седмици. И двамата вече нямат никакво търпение за този момент, предава The Sun.

Пред декември миналата година Шийрън обяви, че си взима почивка от сцената, след като в продължение на повече от две години бе в непрекъснати турнета и обикаляне на света. Но явно е пренаредил приоритетите си, осъзнавайки, че е време със съпругата му да преминат на нов етап в отношенията си. Затова и изчезна и от социалните мрежи.

Ед Шийрън, Hay House Chasing the Present Summit и откровенията на изпълнителя за зависимостите му

Ед Шийрън: Аз съм много зависим човек

Изпълнителят говори открито за слабостите си

Предстоящото раждане със сигурност ще удължи времето, в което Ед ще е далеч от сцената, но това е напълно разбираемо. Но нищо чудно новият член на семейството да се превърне във вдъхновение за създаването на нова музика, която ще чакаме с нетърпение.