В триъгълника, заформен от Джулия Фокс, Кание Уест и Ким Кардашиян, винаги е било интересно. Нищо че не е съвсем по класически любовен. И въпреки че рапърът вече не излиза с нито една от двете жени, явно има още какво да се каже за отношенията между тримата.

Джулия Фокс, Кание Уест и признанието на модела за връзката ѝ с рапъра

Откровенията на Джулия Фокс за Кание Уест

Любов или утеха

Джулия Фокс и Кание Уест се събират преди около година, съвсем в началото на 2022 г., навръх Нова година. Те привличаха вниманието основно с това, че докато бяха заедно, се обличаха в един и същи стил доста предизвикателно. Още през февруари обаче се заговори, че са се разделили.

Преди да подаде молба за развод през февруари 2021 г., Ким Кардашиян беше омъжена за Кание Уест почти седем години. Двамата имат четири деца, за които се грижат вече поотделно, тъй като миналият ноември финализираха развода си.

Снимка 601767

Източник: GettyImages

Отношенията между Джулия Фокс и Ким Кардашиян също са интересни. Неотдавна Джулия сподели в свое TikTok видео, че винаги е обичала Ким. През това време риалити звездата се срещаше с Пийт Дейвидсън, а междувременно Джулия Фокс направи разкритието, че е започнала да излиза с Кание Уест, за да отвлече вниманието му от Ким Кардашиян. "Наистина говорехме само за дрехи, за странни идеи и планове за бъдещето", споделя още тогава Джулия Фокс.

Джулия Фокс, синдром на дефицит на вниманието, обсесивно-компулсивното разстройство и марихуаната

Джулия Фокс и признанието й за марихуаната

Кога я използва

Сега обаче тя разкрива, че не е говорила с Кание Уест вече от около година, пише E! News. В предаването Watch What Happens Live тя за кратко си припомня за връзката с Кание Уест, като споменава само, че наистина е излизала с него едва за около месец. "Дори не мисля, че знае цялото ми име", добавя още Джулия Фокс.