Джошуа Джаксън и колежката му Лупита Нионго потвърдиха предположенията, че са заедно (макар и индиректно), след като бяха заснети от папараци по време на романтична разходка из националния парк Joshua Tree, разположен в окръг Сан Бернардино, Калифорния.

От снимките ясно се вижда, че двамата изглежда се наслаждават на компанията си, докато вървят един до друг и се усмихват. Последната им публична изява идва малко след като бяха забелязани да напускат пазара Erewhon в Лос Анджелис във вторник, 5 декември.

През октомври двойката отново беше забелязана да присъства на концерт на Джанел Моне в Лос Анджелис с приятели. Снимки, публикувани от TMZ на 19 октомври, показват двойката, стояща близо една до друга в публиката на шоуто.

По-рано същия месец, съпругата на Джаксън - Джоди Търнър-Смит, с която бяха повече от три години, подаде молба за развод. Като причина за раздялата тя посочи "непреодолими различия".

Източник каза на People по това време, че решението за развода е било на Търнър-Смит, която е решила да прекрати връзката, след като е разбрала, че "всичко е свършено".

"Те са на много различни пътища в живота", споделя източникът, като по-късно добавя: "Това се превърна в нездрав брак, който я направи нещастна."

Джаксън не е коментирал публично развода. Бившите имат едно дете заедно: дъщеря Джуно Роуз Даяна Джаксън, която се роди през април 2020 г.

Що се отнася до Нионго, актрисата от "Черната пантера: Уганда завинаги" беше романтично свързана със Селема Масекела. Двамата обявиха връзката си публично през декември 2022 г., а тя последно публикува поздрав към Масекела за рождения му ден в края на август в Instagram - публикация, която малко след това беше изтрита.