От Soy Georgina - документалната поредица за половинката на Кристиано Роналдо, която Netflix пусна преди няколко месеца, научихме някои любопитни подробности за живота на Джорджина Родригес. Със сигурност една от най-интересните беше свързана с битието й преди срещата с футболиста, която сама определи като "променяща живота" й.

Джорджина Родригес, Alo Yoga и провокативната реклама, с която половинката на Роналдо рекламира марката

Джорджина Родригес - още по-секси след раждането

Половинката на Роналдо отново демонстрира пищни форми

Джорджина призна, че е живяла в склад, пригоден за нощуване, за което е плащала около 300 евро наем. Не е имала и пари за климатик, заради което през зимата е студувала, а през лятото е умирала от жега.

Животът ѝ обаче тотално се промени, откакто срещна португалския футболист. Сега Джорджина живее в пълен лукс. Оказва се обаче, че за разлика от Джорджина, сестра ѝ Патрисия живее в абсолютна бедност.

По думите ѝ, тя преминава през труден момент финансово, като подчертава, че е съсипана и че живее като клошарка от три години. В същото време е трябвало да гледа как Джорджина парадира с охолния си живот онлайн, докато пътува по света под ръка с футболната икона, отсядайки в неговите луксозни имения. "Разорена съм и сестра ми не ми помага. Най-много ме боли за децата ми, не за мен", признава аржентинката в испанското телевизионно предаване Socialite.

"Аз мога да се оправя с парче хляб, но децата ми все пак са нейни племенници. Не очаквах това от сестра ми, наистина. Понякога имам достатъчно за ядене, друг път не. Понякога имам достатъчно, за да платя наема, друг път не."

Според Патрисия връзката със сестра ѝ винаги е била много трудна, особено след смъртта на баща им през 2019 г. Но и подчертава, че все пак са семейство, а като такова, трябва да се подкрепят.

"Джорджина, имам нужда от помощ, ти си ми сестра. Знам, че нямате задължения или отговорности, но тъй като подкрепяте и сте толкова добри с другите, поне бъдете такива с вашите племенници", отправя отчаяната си молба Патрисия Родригес.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, Елма и Катя Авейро и как близките на футболиста го защитиха

Жените в живота на Роналдо го защитават със зъби и нокти

Какво се случва с португалския футболист

По всички личи, че двете сестри наистина не са в добри отношения, защото половинката на Роналдо дори не спомена за съществуването на Патрисия в документалния филм на Netflix.