Джорджина Родригес направи първата си публична изява след тежката загуба, която преживя съвсем наскоро - загубата на своя новороден син.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, романтичното пътешествие и силната връзка между тях

Как Роналдо и Джорджина преодоляват тежката загуба

По-сплотени отвсякога

Половинката на Кристиано Роналдо се появи на филмовия фестивал в Кан, а поводът бе премиерата на биографичния филм за Елвис Пресли.

Присъствието на Джорджина на червения килим е истинска проява на смелост. Не само защото е изминал едва месец от тъжното събитие в живота ѝ. Но и защото, въпреки скръбта си, тя успява да изглежда блестящо и да позира с широка усмивка пред стотиците камери.

Усмивка, която дори и значително позакръглената фигура на звездата не успя да помрачи. За събитието 28-годишната Джорджина бе избрала сребриста, тясна рокля - с дължина до глезените и преливаща в елегантен шлейф. А за още по-секси и привлекателна визия, допринасяше високата цепка.

Явно Джорджина се опитва да намери начини да преодолее трудностите. Освен че вече посещава бляскави фестивали, тя се е отдала и на романтични пътешествия със съпруга си Кристиано. Наскоро двамата споделиха общ кадър в Instagram, в който се наслаждават на разходка с луксозна яхта сред красивата природа.

Звездата на Манчестър Юнайтед и аржентинско-испанският модел посрещнаха дъщеря си Бела Есмералда на 18 април, часове след като трагично загубиха новородения си син - брат-близнак на Бела.

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и как се казва момиченцето им

Джорджина Родригес най-накрая наруши мълчанието

Какво разкри половинката на Роналдо

Роналдо дори вече сподели снимка на новородената си дъщеря, която е и пето дете на двойката, написвайки към кадъра емоционалното: "Завинаги любов...", припомня Мirror.