Изглежда Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес търсят всякакви начини да преодолеят тежката загуба, която преживяха преди няколко седмици. Тогава, малко след раждането, двойката загуби сина си - едното от бебетата близнаци.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и новината за загубата на едното им дете

Тъжни новини за Роналдо и Джорджина

Какво се случва с близнаците

Ето защо Кристиано и Джорджина са решили да потърсят утеха един в друг, отдавайки се на романтични пътешествия. Двамата споделиха кадър в социалните мрежи, на който позират плътно един до друг, на фона на красивата природа и лъчите на яркото слънце. По всичко изглежда, че пътешестват с луксозна яхта - и явно това наистина е един добър начин да намерят, макар и временна, утеха.

От публикацията не става ясно дали футболистът и съпругата му са сами и дали някое от четирите им деца не ги придружава. Защото към снимката липсва какъвто и да е текст - вместо такъв са поставени няколко красноречиви емотикони във формата на сърце.

Роналдо и Родригес продължават да мълчат за причините, довели до смъртта на едното от новородените им деца. Възможно е и никога да не проговорят по въпроса.

"Това е най-голямата болка, която всеки родител може да изпита", споделиха двамата след тъжната загуба на 18 април и допълниха, че в такъв момент сила им дават единствено останалите им деца.

На 7 май двойката съобщи, че са кръстили оцелялата си дъщеря Есмералда, припомня Hollywood Life И дори я представиха пред многобройните си последователи в Instagram.

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и как се казва момиченцето им

Джорджина Родригес най-накрая наруши мълчанието

Какво разкри половинката на Роналдо

A по време на свой мач, на 23 април, футболната суперзвезда посвети 100-ния гол в кариерата си на покойния си син.