В последните три години Джордж Клуни се отдаде предимно на новата си роля на баща. Затова и очакваме с нетърпение да го видим във филма The Midnight Sky на Netflix. Премиерата е насрочена за 23 декември, а дни по-рано актьорът разкри какво му е струвало участието в продукцията, на която е и режисьор.

Четири дни преди да започне снимките, Клуни е приет по спешност в болница с много силни стомашни болки. Диагнозата, която лекарите му поставят, е панкреатит. Това е състояние, което може да бъде и животозастрашаващо.

Актьорът прекарва няколко трудни дни в болничната стая, докато състоянието му се нормализира. Трябват му обаче няколко седмици за възстановяване, за да бъде във форма, да играе пред камерата и да режисира. А днес признава и как най-вероятно сам си е причинил тези страдания.

Заради ролята си на оцелял след глобална катастрофа, 59-годишната звезда от "Спешно отделение" е трябвало да отслабне доста. И той е приел тази задача твърде присърце, което е изиграло лоша шега на здравето му и е допринесло за обостряне на панкреатита, предава The Sun.

Клуни определя The Midnight Sky като най-мащабния проект, с който се е захващал някога. Освен че е трябвало да отслабне, той е трябвало и да спре да се бръсне за известно време, което никак не се харесва на съпругата му Амал.

Джордж Клуни, Амал Клуни и на какво са научили близнаците Ела и Александър

Голямата глупост, която направиха Джордж и Амал Клуни

Тяхното голямо, лудо семейство

Синът му Александър обаче искрено се забавлява с брадата на баща си и не спира да "крие" някакви неща в нея, като например близалки, шегува се в свой стил актьорът.