Както повечето известни личности, и Джордж Клуни не разчита само на приходите от основното си занимание, а и на много странични - предимно от реклама. Виждали сме го да ни предлага не един и два продукта, но оказва се, не приема всяко предложение, което получава. Дори на пръв поглед да е истински примамливо.

Джордж Клуни, Бен Афлек, снимките на The Tender Bar и притесненията на режисьора за приятеля му

Притесненията на Джордж Клуни за Бен Афлек

Не просто колеги, а и истински приятели

В последното си интервю той разкрива най-големия хонорар за рекламен ангажимент, който му е предлаган някога - цели 35 милиона долара, и то за работа за един ден

Клуни е трябвало да рекламира авиокомпания, но преди да даде отговора си, се е консултирал с Амал и двамата са решили, че "не си заслужава". Фактът, който е наклонил везните към отказа, е, че авиокомпанията е била свързана със страна, която, "въпреки че е съюзник, е съмнителна понякога", предава Guardian.

Снимка 536032

Източник: GettyImages

С това си решение семейство Клуни доказват, че са преди всичко хора на принципите и са готови да ги отстояват дори на високата цена от няколко десетки милиона. За Амал никога не сме си и помисляли, че е с Джордж заради парите и славата.

Джордж Клуни, катастрофата с мотор и неприятните спомени на актьора от инцидента

Когато Джордж Клуни си помисли, че няма да оживее

Горчив спомен

А самият актьор вече има достатъчно дълга кариера зад гърба си, за да може да си позволи подобни откази. "Сега имам достатъчно пари", не крие той. А ние напомняме само, че в рекламния договор с компанията за кафе Nespresso се подписва под 40 милиона долара.