В последните години животът на Джордж Клуни е изпълнен предимно с щастливи мигове със съпругата му Амал и близнаците им Ела и Александър. Но една случка успя сериозно да стресне актьора и да му остави горчив спомен за дълго време.

Джордж Клуни, инцидентът на снимачаната площадка на Rust и какво мисли за оръжията

Джордж Клуни и оръжията на снимачната площадка

Актьорът е много внимателен

През 2018 г. Клуни катастрофира със своя мотор в Сардиния. Докато пътува за снимките на сериала Catch 22, той е ударен от автомобил и се озовава в болница. А в новото си интервю за Sunday Times връща лентата към онези моменти между живота и смъртта.

Звездата от "Спешно отделение" не крие, че докато е лежал на асфалта е смятал, че ще умре. Много добре си спомня и как непознати хора са се събрали около него и са го снимали, докато той не е можел да помръдне и е чакал линейката.

Снимка 468994

Източник: GettyImages

"Когато си известен, това, което осъзнаваш на земята в последните си минути живот е, че за някои хора това е просто забавно съдържание за Facebook страницата им", признава още Клуни с нескрито разочарование.

Джордж Клуни, Амал Клуни и писмото до Daily Mail във връзка със снимките на децата им

На кого е бесен Джордж Клуни

И с причина

Актьорът, който се определя като "принципно позитивен човек" допълва, че въпросната случка го е накарала да осъзнае, че "ти наистина си тук за тяхно забавление".