До раждането на бебето на принц Хари и Меган Маркъл остават още няколко месеца, а новините около все още неродения кралски наследник не спират. Докато се чудим за пола и името му, вече имаме по-голяма яснота по един друг въпрос - кои ще бъдат кръстници.

За изненада или не, това няма да са Уилям и Кейт, а Джордж и Амал Клуни. Или поне това твърди информацията, която идва от близки и приятели на двете семейства. Връзката между четиримата започва с женско приятелство между Амал и Меган и прераства в семейно покрай любовта на Маркъл с принц Хари.

Джордж и Амал на сватбата на Хари и Меган

Източник: GettyImages

Джордж и Амал на сватбата на Хари и Меган

Актьорът и красивата му съпруга бяха сред почетните гости на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс, като след това им върнаха жеста и ги поканиха в италианската им вила край езерото Комо. Амал пък се зае да помага на Меган да се приспособи към начина на живот във Великобритания.

И явно двете двойки вече са си толкова близки, че Хари и Меган не са се колебали особено да поканят именно семейство Клуни за кръстници, въпреки че желаещи тази чест със сигурност са много.

Как принц Хари и Меган Маркъл промениха принц Уилям и Кейт Мидълтън

Уилям и Кейт искат да са като Хари и Меган

Когато любовта срещне протокола

Новината за кръстниците на бебето на херцога и херцогинята на Съсекс все още не е потвърдена официално от кралския двор, като това може и въобще да не се случи или поне да трябва да изчакаме до раждането и малко след него.