Неслучайно казваме, че човек рано или късно си намира майстора. И това невинаги е в отрицателен контекст.

Джордж Клуни, ролята в "Спешно отделение" и какво не й харесва на Амал Клуни

Нови неприятности за Джордж Клуни

Когато съпругата ти е най-големият ти критик

Джордж Клуни например преживя истинска трансформация към добро, откакто срещна съпругата си Амал. Тя му показа не само истинското щастие, но и това, че животът му преди нея всъщност не е бил толкова розов, колкото на него му е изглеждал.

И актьорът очевидно ще й е благодарен до гроб, защото не пропуска възможност да изтъкне промяната, която тя е предизвикала у него. В последното си интервю той отново говори за себе си преди и след Амал.

Снимка 524848

Източник: GettyImages

"Има хора, чиято цел винаги е била да имат деца. Моята не е била такава", откровен е Клуни. През главата му никога не е минавала мисълта, че животът му няма да бъде истински пълноценен без деца. И той си е мислел, че живее "пълен живот".

"След това срещнах Амал и осъзнах, че животът ми всъщност е бил доста празен", не крие актьорът днес. А осъзнаването за истински ценните неща е било още по-осезаемо след появата на близнаците Ела и Александър.

Снимка 524847

Източник: GettyImages

И от дистанцията на времето Клуни може да заключи, че просто е трябвало да срещне правилния човек в лицето на настоящата си съпруга, за да се събуди у него желанието да създаде семейство и за да осъзнае, че то всъщност е най-важното, предава E!Online.

Джордж Клуни, Ела, Александър и как се шегува актьорът с близнаците

Какъв баща е Джордж Клуни

Със сигурност - голям шегаджия

Днес актьорът усеща, че принадлежи на Амал и на децата си, всеки ден изпитва тяхната безусловна любов и се чувства истински пълноценен с това, което те му дават и което той им дава.