Днес Джордж Клуни може да е в ролята на баща на близнаци, на режисьор и на продуцент, но всички научихме за него покрай една друга роля - на доктор Рос от "Спешно отделение".

Джордж Клуни, дъщеря му Ела и какво не му позволява Амал Клуни

Когато Амал се закани на Джордж Клуни

Ясно е кой е шефът вкъщи

Медицинският сериал беше истински хит през 90-те години и изстреля Клуни право към голямото кино. Но, оказва се, не всички са такива фенове на героя му, каквито на времето бяхме и ние.

22 години по-късно, съпругата на актьора е решила да върне спомените му за онова време между 1994 и 1999 г., като е започнала да гледа сериала от началото. Най-интересното е, че й е за първи път, защото преди не се е любувала на настоящия си съпруг в лекарска престилка на малкия екран.

"Съпругата ми сега гледа епизодите и това ми създава доста проблеми", сподели шеговито Клуни в последното си интервю. Той признава, че е забравил някои моменти от сериала, но сега си припомня някои "ужасни неща", които е правил - като например да сваля всички възможни жени.

И ако на времето всички въздишаха по доктор Рос, то днес Амал не е никак впечатлена от образа му - вероятно именно заради женкарските му наклонности, предава Daily Mail.

Вероятно за да я омилостиви, Клуни за пореден път не пропусна да подчертае колко невероятна е неговата жена и как буквално му е подкосила краката още на първата им среща. Именно с всички свои качества е успяла да го откаже от ергенския живот и да го накара да пожелае да стане женен мъж едва година след началото на връзката им.

Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Ticket to Paradise и романтичната комедия, в която ще участват

Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново заедно на екран

Това трябва да се гледа

"Това изненада мен повече от всички други на света", не крие актьорът, който днес е по-щастлив от всякога и определено не съжалява за решението си.