Благородно завиждаме на родителите, които са актьори. Защото имат невероятната дарба да използват артистичните си способности и във възпитанието, и в игрите с децата си. А Джордж Клуни определено умее и двете - успява не само да укроти тригодишните си близнаци, но и да ги разсмее.

Джордж Клуни, близнаците Ела и Александър и как актьорът ги кара да слушат

Как Джордж Клуни кара децата си да слушат

Хитро, ако си актьор

Наскоро 59-годишният актьор сподели с гордост в шоуто Today and Today with Hoda & Jenna по NBC News как тригодишната му дъщеря Ела се включва вече активно в семейните шеги. Е, не пропусна да спомене, че именно той е и инициаторът.

"Наистина цялата ми работа е да ги уча на ужасни неща", шегува се Клуни. И разказва как искрено се забавлява, когато покаже разни лудории на близнаците, които "шокират майка им."

По думите на Клуни братът-близнак на Ела - Александър, реагира по-сдържано на закачките му. За разлика на сестра му, която "вече е вдигнала мантията", както се изразява баща й.

Все пак, явно и синът му се забавлява искрено, защото именно смехът му кара Ела да се отпусне и да стане по-активна. Преди това малката приема шегите на Клуни като проява на "грубост", уточняват от Yahoo.

Неотдавна пред People звездата от "Бандата на Оушън" дава пример и как точно се забавляват. Заедно с Ела и Александър слагали течен шоколад върху памперси.

Не знаем дали това наистина се е случило, но идеята му е била, в случай че се появи друг човек, децата да донесат изцапаната пелена с думите "татко, мръсно е". И още преди той да донесе друга, чисто нова, те да нападат "сладкото изкушение" директно от памперса. За ужас на всички останали, но не и на Клуни и децата му.

Джордж Клуни, The Midnight Sky, пандемията и паралелите между филма и изолацията

Колко тежко приема изолацията Джордж Клуни

Чувства се почти като в последния му филм

Ето до какво води пандемията. Още преди време актьорът призна, че е изкарал изолацията в миене на чинии и смяна на памперси.