Няма и месец от победата на Джони Деп в един от най-коментираните процеси срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, и актьорът е на път да бъде изправен пред нови съдебни неприятности. Този път не във Вирджиния, а в Лос Анджелис, където Грег "Роки" Брукс е завел гражданско дело. Той настоява, че преди пет години Джони Деп го е ударил на снимачната площадка на филма "Град на лъжи".

Джони Деп, Амбър Хърд и как приключи настоящето дело между бившите съпрузи

Ето как приключи делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Съдебното жури е готово със своето решение

Случката, която Деп ще трябва да изяснява в съда, е от 2017 г. и засяга локационния мениджър Грег Брукс, който твърди, че е бил нападнат от звездата по време на работа.

Според адвоката на Брукс, Джони Деп е причинил на клиента му "емоционален стрес, удряйки го два пъти в гръдния кош". Повод за това е забележка на межиджъра към актьора за сцена, която Джони не е разбрал правилно, уточняват от Marca.

В обвинението си Брукс твърди, че когато се опитал да коригира Деп, актьорът се вбесил и му налетял с юмруци и викове, че "локационният мениджър няма право да му казва как да работи".

Съобщава се, че телохранителите на Деп е трябвало насила да го изведат от снимачната площадка, за да успокоят нещата. Междувременно Брукс настоява, че по време на боя дъхът на актьора от "Карибските пирати" е миришел подозрително много на алкохол.

Джони Деп, TikTok, посланието му в платформата и как Амбър Хърд отговори на него

Джони Деп завладя и TikTok

Актьорът изживява нов пик в кариерата си

Джони Деп не отрича, че е имало размяна на удари, но според него е бил провокиран от действията на Грег Брукс и твърди, че ако е реагирал по-агресивно спрямо мениджъра, то е било при самозащита.

"Въпреки че уважаваме решението на журито, то няма отношение към случая на господин Брукс в Лос Анджелис", каза защитникът на Брукс - Пат Харис, пред The Sun, след като Деп спечели делото си за клевета срещу Хърд.

Снимка 577468

Източник: GettyImages

"Случаят на Брукс не е за две холивудски знаменитости, замесени в токсична връзка, а за нападението над трудолюбив член на филмовия екип от звездата на продукцията... Господин Брукс очаква с нетърпение деня си в съда", добавя адвокатът.

Амбър Хърд, Джони Деп и как се забогатява от делото помежду им

Как се забогатява от делото на Амбър Хърд и Джони Деп

Феновете могат да бъдат много изобретателни

За момента не се коментира дали жалбата ще се разгледа от съда, но от Newsweek предполагат, че ако се стигне до процес, актьорът отново ще седи рамо до рамо с адвокатите Камил Васкес и Бенджамин Чу, които го отведоха до победа в делото му срещу Амбър Хърд.