Процесът на Джони Деп срещу Амбър Хърд все още е една от най-коментираните теми в Америка, дори и след присъдата.

Джони Деп, Амбър Хърд и как приключи настоящето дело между бившите съпрузи

Ето как приключи делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Съдебното жури е готово със своето решение

Свидетели, проследили лично развоя на драмата, се възползват от това и предлагат за продан хартиените си гривни от процеса, съобщава TMZ.

От сайта са си направили труда да разгледат eBay, където откриват множество обяви за употребявани гривни за зрители от съдебната зала на окръг Феърфакс, Вирджиния, където Джони и Амбър се изправиха един срещу друг. А някои продавачи искат четирицифрени суми за своите ламинирани хартиени гривни. В общи линии, цените варират от 50 до 4999 долара.

Снимка 575818

Източник: Instagram/newsfileconnect

Един от търговците например предлага гривна от 23-ия ден от процеса на цена от 850 долара. Въпросният ден е 26 май и беше много важен, тъй като Амбър се върна на свидетелската скамейка, хлипайки и описвайки подробно заплахите за смърт, които според думите ѝ е получавала от феновете на бившия си съпруг.

Докато траеше делото, почитателите чакаха с часове на опашки, надявайки се на шанса да се сдобият с една от около стоте гривни, раздавани всекидневно и осигуряващи място в главната съдебна зала, или за една от около 100-150 гривни за препълнената зона извън нея.

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

Може би затова и повечето от продавачите изтъкват "епичния съдебен процес" в опит да привлекат купувачи за предлаганите "късчета история" в "задоволително състояние".