Сложните отношения в бурния брак между Джони Деп и Амбър Хърд отдавна са публично достояние. А насилието, семейните свади и наркотиците са само част от "екстрите", съпътствали бившите съпрузи.

Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и делото за клевета срещу таблоида

Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е чудовище

Кой е бил насилникът във връзката им

Стига се дотам, че в статия от 2018 г. във вестник The Sun главният редактор Дан Утън нарича Джони Деп "бияч на съпруги", след което актьорът завежда дело срещу "Нюз груп нюзпейпърс" и Дан Утън за клевета.

В хода на делото съдия Андрю Никол от Висшия съд на Лондон изслуша показанията и на Деп, и на бившата му съпруга Амбър Хърд. А те пък не е като да си мълчат: взаимно се обвиняват за извънбрачни връзки, споделят детайли за начина си на живот, за битката на Деп с алкохола и наркотиците, за свирепите семейни свади и за насилието.

Снимка 503522

Източник: GettyImages

Съдията по делото Андрю Никол прецени, че обвиненията в статията са "верни по същество". Той определи като лъжа твърденията на Деп, че Хърд не казва истината. "Установих, че повечето от нападенията над госпожица Хърд от страна на господин Деп са доказани", заяви съдията, цитиран от Reuters. 

И така, Джони Деп загуби делото за клевета, което бе завел срещу издателя на британския таблоид, заради определението, че е "бияч на съпруги".

Джони Деп, признанията в съдебна зала за наркотиците и кой го е спасил от дъното

Джони Деп: Опитвал съм всички наркотици на света

Давал ли е марихуана на дъщеря си

Според адвокатите, които представляват Деп „това решение е толкова извратено, колкото и сбъркано", пише BBC. Освен това, според тях, то е толкова погрешно, че би било нелепо г-н Деп да не го обжалва.