Колкото и симпатични да бяха Амбър Хърд и Джони Деп заедно, любовта между тях не се получи. През 2015 г. двамата сключиха брак, но само година по-късно се стигна до развод. Причината - Хърд обвиняваше Деп в домашно насилие.

Джони Деп, Амбър Хърд, обвиненията в домашно насилие и защо актьорът съди бившата си съпруга

Защо Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 милиона долара

Актьорът бави, но не забравя

Наскоро стана ясно, че актьорът е завел дело срещу бившата си съпруга, а сега тя хвърля повече светлина по случая. Амбър Хърд, която направи доста добра роля в "Аквамен", казва, че е била свидетел на това как Джони Деп употребява алкохол и наркотици.

Джони Деп за депресията и фалита

Джони Деп за депресията и фалита

Актьорът проговори за трудностите в живота си

Редовната консумация на подобни субстанции пък е причината актьорът да не помни какви ги е вършил. Хърд твърди, че бившият ѝ съпруг е употребявал наркотици, което я карало да се чувства притеснена както за себе си, така и за самия него. Когато е изтрезнявал, Джони Деп се е заричал, че подобни сцени няма да се повторят, а тя му е вярвала. 

Снимка 410341

Източник: GettyImages

Амбър Хърд дори дава пример за агресивното поведение на актьора. Тя си спомня случай, в който двамата са били на частен самолет и Деп е прекалил с алкохола, защото е бил разстроен от интимна сцена, която тогавашната му съпруга е заснела предния ден с колегата ѝ Джеймс Франко.

В резултат на това се е стигнало до хвърляне на предмети по актрисата. Но това не е всичко, през което е преминала. Амбър Хърд твърди, че в резултат на обвиненията си срещи Деп е била изключена от рекламна кампания на моден бранд. Загубила е и роля във филм, въпреки че вече е била избрана за нея. Не са били редки и случаите, в които е получавала смъртни заплахи по телефона, пише PerthNow.