Криси Тейгън и Джон Леджънд са женени от девет години и имат три деца - Луна (6 г.), Майлс (4 г.) и Ести (2 месеца), но това далеч не означава, че пренебрегват романтичния си живот.

Криси Тейгън, Джон Леджънд, Ести Максин Стивънс и първи снимки на малкото им момиченце

Как изглежда дъщерята на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Първи снимки на новороденото им момиченце

В епизод от подкаста Call Her Daddy от 22 март певецът разкри, че да държи вратата на спалнята заключена е просто задължително в онези горещи моменти със съпругата му Криси.

"Децата ни винаги могат да намерят начин да влязат в стаята ни, така че, ако искаме да си прекараме добре, трябва да заключим вратата", сподели Джон Леджънд. Според него обаче освен физическия аспект има и други важни фактори за поддържането на искрата в една връзка.

По думите му човек трябва да отделя време, да продължава да прави романтични жестове и да полага усилия. "Мисля, че всичко това е важно. Не можете да приемате нещата за даденост, особено ако сте заедно от дълго време."

На въпроса кое е "най-горещото" у съпругата му Криси Тейгън, Джон Леджънд отговаря уверено, че това е хуморът ѝ. "Честно казано, вероятно е очевидно, но тя ме кара да се смея през цялото време", споделя той. По думите му когато човек има до себе си някого, който го кара да се смее, това има силата да промени целия му свят. Защото прави всяко преживяване, дори и когато човек преминава през лоши моменти, по-добро.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и новината, че са станали родители отново

Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители

Щастлива новина за двойката

Музикантът издава още, че много се грижи за съпругата си, като ѝ готви, глези я и прави романтични жестове, които знае, че ще ѝ харесат, пише E! News.