През изминалия уикенд научихме, че семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън е станало малко по-голямо. Това потвърди гордият баща часове след пристигането на детето си.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и новината, че са станали родители отново

Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители

Щастлива новина за двойката

Джон Леджънд каза на публиката по време на концерт, че са посрещнали "малкото бебе тази сутрин".

"Какъв благословен ден", с вълнение сподели той. Певецът добави, че въпреки че "не е спал много", той се "чувства енергичен", след като е прекарал "много време" в болницата, разказаха от People.

А сега двойката е готова да представи новия член на семейството. Прави го в социалните мрежи с милионите си фенове. Става ясно, че Криси и Джон си имат малко момиченце, което носи името Ести Максин Стивънс.

"Тя е тук! Ести Максин Стивънс - къщата е оживена и нашето семейство не може да бъде по-щастливо. Татко пролива всяка вечер сълзи от радост, като вижда Луна и Майлс толкова пълни с любов, а аз научавам, че се нуждаете от памперси, независимо от секциото. Ние сме потънали в блаженство. Благодарим ви за цялата любов и добри пожелания", пише Криси Тейгън под снимка, на която виждаме Майлс и Луна да прегръщат малката си сестричка, толкова щастливи, че се е появила на бял свят.