След края на "Убивайки Ийв" Джоди Комър като че сложи пауза на работата си в киното. Като изключим "Последният дуел" на Ридли Скот, тя съсредоточи усилията си на театралната сцена. И явно имаше защо.

Джоди Комър, "Убивайки Ийв", Prima Facie и интервюто на актрисата за Porter Magazine

Колко скучна е Джоди Комър

Актрисата от "Убивайки Ийв" с интервю за Porter Magazine

Моноспектакълът й Prima Facie дебютира на Бродуейл през април тази година и веднага получи възторжени ревюто от критици, и публика. В него Комър игра адвокатка, която защитава жертви на сексуално насилие, когато и самата тя е става жертва.

Точно Prima Facie изпълняваше 30-годишната английска актриса на 7 юни вечерта, когато прекъсна постановката още в първите 10 минути. "Не мога да дишам този въздух", казва тя от сцената, след се закашля на няколко пъти.

Вчера в цял Ню Йорк, както и почти по цялото крайбрежие на Атлантическия океан в САЩ, имаше предупреждение жителите да стоят по домовете си и на закрито. Причина за това е задимяването, причинено от мащабните горски пожари в съседна Канада.

Поради същата причина са отменени редица спортни и културни събития, училищата са затворени, голяма част от държавните учреждения също, а допустимата скорост за шофиране е намалена поради намалена видимост.

Колкото до Комър, актрисата не успя да довърши Prima Facie. За сметка на това на сцената излезе дубльорката й Дани Арлингтън, която успя да довърши почти 100-минутното представление под аплодисментите на публиката, съобщават от ВВС.