Майката на Джиджи Хадид - Йоланда Хадид, е успяла да улови вълнуващ момент от живота на дъщеря си и внучката си, който сподели с приятелите си в Instagram.

Джиджи Хадид, подранилата коледна украса и нови снимки с бебето

Подранилата коледна украса на Джиджи Хадид

Никога не е рано, нас ако питате

Тя е заснела дъщеря си Джиджи в момент, в който нежно целува бузата на новороденото си момиченце. А Джиджи изглежда наистина влюбена в своята малка дъщеря.

"Ти си моето слънце", написа щастливата баба към публикацията. И макар Джиджи все още да не е показала лицето на дъщеря си, вече знаем, че е прекрасна точно като родителите си.

Моделът на Maybelline и щастливият баща Зейн Малик все още не са разкрили и името на двумесечната си дъщеря, но какво пък, ще чакаме, все някога ще го направят.

Йоланда Хадид, майката на известните супермодели Джиджи и Бела Хадид, за първи път е баба и е безкрайно щастлива от този факт. Преди малко повече от месец тя публикува снимка с ръчичката на бебето и сподели емоциите си от появата му на бял свят.

„Сърцето ми прелива от толкова много любов и радост, които ни донесе този малък ангел. Благодаря ви, мамо и татко (Джиджи и Зейн), че ме направихте баба. Обичам всеки миг от това!"

Преди няколко месеца, в интервю за холандски медии, тя споделя, че този момент за нея е доста специален, защото наскоро е загубила собствената си майка. "Това е красотата на живота: една душа ни напуска, а друга идва. Чувстваме се благословени", казва още тя, цитирана от Hollywood Life.