Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уиайтли са заедно от близо 10 години, но не обичат да ни натрапват любовта си. Виждаме ги заедно на червения килим, в квартала, разхождайки се със сина си Джак, който скоро ще стане на две години.

Врели и кипели в шоубизнеса, двамата са си научили добре урока - щастието обича тишината. За връзката им се говори малко, слухове за изневери и раздели липсват, а всички искрено се радват, когато някой успее да запечата моменти на интимност помежду им.

Защото те ни връщат вярата, че истинската любов съществува. А между тях двамата е повече от силна и красива.

51-годишният актьор и 32-годишният супермодел успяха да си откраднат малко време за почивка, но отново в компанията на малкия си син Джак. Те избраха да го прекарат на италианския остров Капри и се поглезиха с вкусен обяд по италиански и разходка с луксозна яхта.

Няма как да не споменем, че и Джейсън, и Роузи са в супер форма. Въпреки признанието на Хънтингтън, че откакто е майка, няма толкова възможност да обръща внимание на външния си вид, тя изгледа по-добре от всякога, пише Daily Mail.

А нейният годеник определено оценява каква красавица има до себе си. Двамата са буквално като залепени един за друг и не пропускат възможност да демонстрират близост - я прегръдка, я целувка, я някой и друг по-палав поглед.