Последните месеци не са никак леки за Джейсън Момоа. В самото начало на годината стана ясно, че с Лиса Бонет са взели решение да се разведат.

Джейсън Момоа, Ейса Гонсалес и двойка ли са двамата

Коя е новата жена до Джейсън Момоа

Съвсем не е коя да е

Само преди два месеца пък се подложи на операция заради херния, която е получил по време на снимките на втория самостоятелен филм за "Аквамен". Буквално на следващия ден пък му се наложи да присъства на Оскарите.

Там се пошегува, че вече е стар, за да подмята хора по цял ден на снимачната площадка. И докато една травма е излекувана, следва друга. В средата на този месец Момоа разкри, че наскоро е разкъсал десния си бицепс.

От профила на Джейсън Момоа в Instagram разбираме, че здравословните проблеми за него наистина следват един след друг. 42-годишният актьор сподели снимка, на която се вижда как е подготвен да се подложи на ядрено-магнитен резонанс.

Джейсън Момоа, посещението му в Сикстинска капела и как разгневи хората

Как Джейсън Момоа разгневи хората

Актьорът има обяснение

Към поста Момоа написа шеговито, че човек трябва да счупи няколко яйца, за да направи омлет. Източници на списание People твърдят, че няма повод за притеснение и че актьорът е добре. Въпросното изследване пък е било направено като предпазна мярка.