Преди месец изглеждаше сякаш Джейсън Момоа и Лиза Бонет са решени да дадат втори шанс на брака си. За двамата се предполагаше дори, че отново живеят заедно, но уви, това явно ще си останат само слухове.

 Джейсън Момоа, Лиза Бонет, раздялата им и ще успеят ли да спасят брака си

Има ли шанс за Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Новините са обнадеждаващи

Една от любимите ни холивудски двойки, която в продължение на цели 15 години се радваше на стабилно и щастливо семейно съжителство, за съжаление категорично се разделя.

И очевидно решението им е наистина финално този път, тъй като не се бавят да коментират набъбващите слухове, че са подновили романтичната си връзка.

Джейсън и Лиза се възползваха от вниманието, отдадено им по време на церемонията по връчването на наградите Оскар, но ни разочароваха с неприятни новини. Всички наши надежди отново да ги виждаме влюбени както преди, сега са напразни.

"Не сме отново заедно. Семейство сме", казва Момоа и допълва: "Имаме две красиви деца заедно."

Уточнението очевидно е уместно, след като извадено от контекста се оказва скорошното му изказване, че двамата с Лиза са "още семейство", пише Just Jared.

Джейсън Момоа, премиерата на „Батман“ в Ню Йорк и появата на актьора с децата му Лола и Накоа-Уолф

Джейсън Момоа показа порасналите си деца

Наистина са сладки

Е, въпреки че не живеят вече заедно и новината за окончателната им раздяла разочарова и нас, радва ни все пак фактът, че семейството остава водещ за тях приоритет.