Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са една от най-непоклатимите холивудски двойки с дълъг и, както по всичко личи, щастлив брак. Двамата са родители на три деца - първородният им син Джеймс е вече на 21 години, а близначките им Табита и Марион - на 14.

Сара Джесика Паркър със съпруга и децата си в рядко семейно селфи

Сара Джесика Паркър не се снима така всеки ден

Едно сплотено семейство

В интервю за Table for Two на iHeartRadio през юли миналата година актрисата от "Сексът и градът" разкри повече за родителството и по-конкретно за възпитанието на децата си относно парите.

Тогава тя сподели, че държи те да знаят стойността на парите и да разберат какво означава и какво е необходимо на човек, за да печели. По думите ѝ няма нищо лошо в това децата да растат така, че нуждите им да са задоволени. Дори напротив - добре е те да бъдат нахранени, да имат покрив над главата и да бъдат обичани. Но в същото време за нея е важно те да се стремят и сами да постигат повече.

Снимка 654274

Източник: GettyImages

И докато дъщерите на Сара Джесика Паркър са все още тийнейджърки и в голяма степен разчитат на майка си, то синът на актрисата е вече пълнолетен и доста по-самостоятелен.

Това обаче далеч не означава, че Джеймс Уилки се е отдалечил от семейството. Той продължава да е все така близък с родителите си и това си личи по снимките, които е качил последно в Instagram профила си. Както става ясно от описанието на поста, заедно са отпразнували рождения ден на семеен приятел.

На първия кадър сина на Сара Джесика Паркър е застанал до баща си, а пък на втория в далечината един до друг позират двамата актьори.

Сара Джесика Паркър и изненадващите й обувки на събитие в Ню Йорк

Как събра погледите на всички този път Сара Джесика Паркър

Актрисата успява да изненадва

Съдейки по снимките, семейството е прекарало деня в приятна компания сред природата, където времето, както и при нас, е все още мразовито.