Сара Джесика Паркър и съпругът ѝ Матю Бродерик се появиха в социалните мрежи като част от симпатична семейна снимка, на която позират с трите си деца. Както изглежда от кадъра, петчленното семейство е в дома си, отдадено на уюта и отбелязването на скорошния Ден на благодарността.

Сара Джесика Паркър и снимките на децата й с Матю Бродерик, които сподели

Сара Джесика Паркър с лична снимка в Instagram

По какъв повод я сподели

Кадърът е споделен от 21-годишният син на двойката Джеймс в личния му профил в Instagram, наред с други моменти от неговото ежедневие.

И единственото, което пише, е краткото (и празнично): "Наздраве, Калифорния."

Джеймс, който вече е студент в университета Браун в Роуд Айлънд, държи телефона, с който прави семейното селфи, а непосредствено до него е 58-годишата Паркър. Следват близначките Марион и Табита, които вече навършиха 14 години, а 61-годишният им баща - Бродерик, се усмихва от другия край на снимката.

Паркър и Бродерик са женени от май 1997 г. През 2002 г. се ражда Джеймс, а седем години по-късно - и близначките чрез сурогатна майка.

Сара Джесика Паркър, Матю Бродерик, Джеймс Уилки Бродерик и как изглежда синът на актрисата

Как изглежда най-големият син на Сара Джесика Паркър

Колко много прилича на майка си

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик рядко позволяват децата им да попадат под светлината на прожекторите. Ето защо те почти никога не придружават родителите си на червения килим.

И все пак, понякога това се случва - през изминалия юни, Джеймс бе заедно с Бродерик на премиерата на последния филм на актьора "Без лоши чувства", припомнят от Page Six.