Джейми Оливър е познат в цял свят и със сигурност редовно е жертва и на досадни фотографи, и на върли почитатели. Като знаем и колко държи на полезното хранене (особено при децата), нищо чудно, че 17-годишната му дъщеря Дейзи вероятно още да е подложена на строг родителски контрол.

Джейми Оливър, децата и лятното му онлайн училище за готвене

Паста и забавление с Джейми

Готвенето като забавление за деца

Шеф Оливър има пет деца и идея си нямаме какви драконови мерки трябва да налага на всички тях, но поне за 17-годишната Дейзи преди време стана ясно, че й е абсолютно забранено да качва селфита.

Тогава Джейми сподели, че младите момичета правят всичко възможно, за да си спечелят някой и друг лайк в социалните мрежи. Стигали дотам, че споделят изображения, които са на тънката граница с порнографията...

Явно кулинарният гуру е бил от поколението родители, чиито деца водят втори живот онлайн.

Оливър пояснил, че това не важи за всички тийнейджъри, но попадал на два вида фотографии: на нормални млади момичета или на странен хибрид от порнографско излъчване, със сочни нацупени устни и изпъчени гърди, пише Tips and Tricks.

Но веднага се появили обвинения, че и Джейми води двоен стандарт. Самият той редовно споделя снимки на семейството си в социалните мрежи, включително и на децата си.

Този пост е от преди два-три месеца и на него са Попи Хани (на 18 години), Дейзи Буу (17), Петъл Блосъм (11), Бъди Беър (10) и Ривър Рокет (4).