Лятото е време за забавления, скитане, морета, планини... Кое дете не е съгласно с това твърдение А ако приемем готвенето за забавление, значи е време и за уроци по готварство. 

Джейми Оливър има перфектната идея за лятната почивка за деца.

"Току-що стартирахме онлайн майсторски курсове по готварство за деца, които ще бъдат обучавани от нашия екип от брилянтни готвачи", написа в Instagram профила си той. И допълни, че това е идеалният начин да запалим децата по готвенето и те да придобият готварски умения.

View this post on Instagram

on

Кулинарното училище "Джейми Оливър" обещава невероятни рецепти и забавления в едно. По време на уроците деца и възрастни изпълняват стъпките на рецептата, заедно с готвачите, които отговарят на всичките им въпроси. А най-хубавото е, че курсовете се споделят с други любители на храната, така че уроците наподобяват класна стая.

View this post on Instagram

on

Джейми Оливър отдавна е отдаден на каузата за храненето на децата. Едно от най-амбициозните и успешни начинания в кариерата му е подобряване на качеството на храната в английските училища. Той образова и мотивира децата и работниците в кухнята да готвят и да се хранят със здравословни ястия, вместо с полуготови храни.

А сега го прави и в онлайн училището му за готвене.