Уил Смит и съпругата му Джейда са една от звездните двойки с дълъг семеен живот. Двамата са съпруг и съпруга от 1997 г. Въпреки това, и до днес има с какво да се изненадат.

В едно от последните издания на предаването си Red Table Talk, госпожа Смит говори за връзките и изпитанията, през които преминават по време на социалната изолация. Именно по време на откровения женски разговор тя сподели едно от нещата, които е осъзнала в последните дни и седмици - че всъщност въобще не познава съпруга си Уил.

Не го познава, както и той не познава нея. А още по-интересното е, че тя самата не познава и себе си добре, защото сега открива нови черти от характера си.

Съпрузите имат нова задача пред себе си - да изградят приятелски взаимоотношения помежду си. Според Джейда, сега те гледат на връзката си по друг начин. Защото преди все са се водели от твърденията как трябва да изглежда една интимна връзка или един брак. А явно всичко е строго индивидуално.

"Сега Уил и аз сме в процес, в който и той, и аз, вземаме необходимото ни време, за да се научим да обичаме себе си, за да можем да изградим и приятелство помежду си", допълва госпожа Смит.

Дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит Уилоу и пърформънса й срещу тревожността и депресията

Защо дъщерята на Уил Смит се затвори в кутия

Нестандартна форма на изкуство

Друг извод, до който е стигнала Джейда по време на самоизолация, е колко е важно не само да изслушваш, но и да разбираш партньора си. Така че явно това изпитание на духа е било истински необходимо и полезно за семейство Смит, пише Daily Mail.