Въобще не ни изненадва, че около Джей Ло и Бен Афлек не спира да се шуми. Не очакваме и да се случи скоро. След като двойката официално "подпечата" любовта си в Лас Вегас - всяка тяхна крачка се следи. А вече почти седмица те се наслаждават на меден месец в Париж. Поне това виждахме тези дни. Сега към тях се присъединяват и други.

Джей Ло, Бен Афлек и колко струват роклите на актрисата за медения ѝ месец

Колко струват роклите на Джей Ло за медения ѝ месец

Приковаха вниманието в Париж

Двамата влюбени продължават да изследват френската столица, но вече заедно със своите деца.

13-годишната Серафина бе рамо до рамо до баща си Бен, като по-късно при тях дойде и другата негова дъщеря 17-годишната Вайълет. Разбира се, и двете не останават незабелязани. Служител в магазина за видеоигри Micromania-Zing, разкрива, че Афлек купил "много неща за децата", пише People.

Дженифър Лопес пък бе хваната да пазарува козметика от Sephora на Avenue Victor Hugo. С 14-годишните Еме и Макс е обикаляла магазините и на улица Saint-Honoré, която се смята за нещо като сърцето на парижкия лукс. 

Парижани споделят в социалните мрежи как цялото семейството не са пропуснали да си направят частна обиколка с екскурзовод в Musée de l'Orangerie. 

За вечеря са избрали Brasserie Lipp, където са хапнали пиле и телешко месо. Десертът си са взели в сладоледената къща Berthillon Flore en I'Ile, близо до Нотр Дам.

По време на петдневния си престой във френската столица Джей Ло и Бен са посетили четири музея и галерии, в това число и едно от най-знаковите места в Париж - Лувъра. Разглеждането на музея е продължило повече от два часа и половина.

Снимка 582257

Източник: iStock

Какво предстои оттук нататък за младоженците - предстои да разберем. Но едно е (почти) сигурно, съвсем скоро семейство Афлек ще направи запомнящо се парти в имението на Бен в Джорджия. Събитие, което ще събере най-близките им хора и, разбира се, звезди от техния ранг. 

Джей Ло, Бен Афлек и втората им сватба в имението на актьора в Джорджия

Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Веселбата май едва сега започва

За Дженифър знаем, че се очаква да се отправи и към италианския остров Капри, където ще представи LuisaViaRoma за благотворителна гала на УНИЦЕФ в събота, 30 юли.