Напоследък всичко се върти около Дженифър Лопес и Бен Афлек. От това защо, кога и къде са сключили брак до това в кои ресторанти вечерят и какви дрехи носят. Безспорно любопитство будят роклите, които поп дивата бе избрала за медения си месец в Париж.

Джей Ло, Бен Афлек и как двойката празнува меден месец в Париж

Къде ще прекарат медения си месец Джей Ло и Бен

Най-романтичният град на света, разбира се

След като си казаха "Да" миналата седмица на 17 юли в Лас Вегас, младоженците се отправиха към Града на любовта. Очевидно, за тях романсът няма край. От кадри, публикувани в социалните мрежи, ги виждаме как се разхождат по парижките улици. И няма как да не ни направят впечатление дрехите на Джей Ло.

Поглеждаме към визията на певицата, тъй като си е извоювала "титлата" модна икона и не за първи път демонстрира вкус и стил. Vogue обръщат вниманието ни към две от роклите й.

Знаем и цените им. Няма как да не ги споменем, защото вероятно ще изумят много от нас. За джоба на "обикновения" човек изобщо не са ниски, но за звезда от ранга на Лопес може да кажем, че са дори доста евтини. И двете рокли са закупени от Reformation в САЩ.

Първата е типичен представител на стила на бранда - бяла ежедневна рокля с флорални мотиви и с кройка подобна на корсет. За нея Дженифър е платила 248 долара.

Втората ѝ рокля е елегантна червена с широко деколте и дълга малко над глезените - за сумата от 278 долара.

Дали ще се уповаваме на сентенцията "Модата се купува, стилът не", или ще направим всичко възможно, за да се сдобием точно с тези дрехи - сами решаваме. И дали можем да си ги позволим - нека отново всеки сам да прецени. Независимо от всичко, една от най-добрите премени си остава усмивката. Нея можем да използваме напълно безплатно и по много.