Ако някой си мисли, че домашната изолация не се отразява и на известните личности, жестоко се лъже. Затворени в дома си, те се чудят как и с какво да забавляват феновете в социалните мрежи. А това не е никак лесна задача.

И докато някои ги "избива" на спорт, то други се залавят с усъвършенстване на кулинарните си умения. Нищо необичайно - на пръв поглед, не не и когато го прави Джеси Джей.

Като съдим по снимките ѝ, тя е избрала доста нетрадиционен и секси подход да готви - по прашки и прозрачна мрежеста блуза, която не оставя много на въображението.

"Тази сутрин, докато си приготвят закуската, телефонът ми случайно се включи в режим за селфи и засне това", гласи закачливото послание към снимката ѝ, която към момента е събрала над 350 хиляди харесвания. В края на март певицата използва същия провокативен подход, като тогава шеговито ни показа как почиства дома си по чорапогащник.

И както винаги, Джеси Джей успя да развесели и зарадва феновете. Те пък оцениха не само страхотното ѝ чувство за хумор, но и несъмненият ѝ сексапил.

Джеси Джей и дръзките ѝ провокации вкъщи

Певицата, която чисти дома си по чорапогащник

Дръзките провокации на Джеси Джей