Няколкото седмици домашна изолация започна да се отразява на всички ни. Изключение не правят и известните личности, които затворени в дома си, се чудят как и с какво да забавляват своите фенове в социалните мрежи.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей - събраха ли се отново

Събраха ли се отново Чанинг Тейтъм и Джеси Джей

Продължават да държат един на друг

И докато някои ги "избива" на спорт, то други се залавят с почистване на дома. Нищо необичайно на пръв поглед, не не и когато го прави Джеси Джей, защото съдейки по снимките ѝ, тя е избрала един доста нетрадиционен подход - по чорапогащник. Певицата неведнъж е доказвала дръзкото си и провокативно поведение, което за пореден път ни демонстрира в профила си в Instagram.

"Почиствах дома си през целия ден. Просто спрях да направя тази снимка", пише под един от секси кадрите певицата, докато позира с разкопчана риза.

Определено е избрала интересна поза за почивка, както отбелязва и един от феновете ѝ в коментарите.

На друг кадър Джеси обяснява как си е подремвала, но незнайно как телефонът ѝ направил тази снимка, точно когато ставала.

Няма съмнение, че певицата не губи чувството си хумор, дори и в тези трудни времена. А това е страхотна новина и за многобройните ѝ фенове по света, които ще имат възможност да се забавляват със снимките на Джеси.

Чанинг Тейтъм, Джеси Джей и първите им публични появи като двойка

Колко секси са Чанинг Тейтъм и Джеси Джей заедно

Раздялата им се отрази добре