Тъкмо се чудехме къде изчезна Джеси Джей и тези дни самата тя даде изчерпателен отговор в своя Instagram. За съжаление, поводът не е добър и касае здравето й.

Изпълнителката на хита "Price Tag" публикува дълъг и откровен пост, в който обяснява колко зле се чувства и че няма да издаде албум, докато не се оправи.

Все още не знае причината за болките в гърлото й и спорадичните промени в гласа й. Подложила се е на вокална терапия, ходила е на алерголог, на преглед за щитовидната си жлеза, изследва се и за автоимунни заболявания.

Но за момента нито един от специалистите не е открил причината за влошеното й здравословно състояние. И сега й предстои ядрено магнитен резонанс, съобщават от FOX28.

Във въпросната публикация 33-годишната певица обяснява, че през последните шест месеца не е имало и ден, без да усети силна болка в средата на шията си. И въпреки че понякога губи гласа си, проблемът не е в гласовите й струни, а "някъде около тях".

Казва още, че "95% от времето" е добре, но се притеснява, че останалите 5% ще се увеличават. И това са онези по-кратки моменти, в които тя губи надежда и се чувства "изгубена".

Споделя, че всички около нея й се чудят как успява да е все така позитивна и именно това е една от причините да бъде честна и да сподели как се чувства в социалните мрежи. Както и да "изпрати любов на онези, които също се борят".