Дженифър Лорънс успя да изненада всички на филмовия фестивал в Кан с модния си избор. Актрисата, носителка на Оскар, мина по червения килим в тъмночервена рокля на Christian Dior с корсетно бюстие и елегантен шал, преметнат през ръцете. В съчетание с впечатляваща диамантена огърлица, 32-годишната звезда от "Игрите на глада" въплъти блясъка на Стария Холивуд за премиерата на филма Anatomy of a Fall. 

"Без лоши чувства", Дженифър Лорънс и трейлър на комедията

Дженифър Лорънс се опитва да прелъсти 19-годишен в трейлъра на "Без лоши чувства"

Нещата ще излязат извън контрол

Впечатление обаче направи не толкова изборът ѝ на рокля, а на обувки. Под невероятно елегантната рокля Лорънс носи чифт ежедневни черни джапанки. Те се видяха, докато актрисата слизаше по стъпалата на Palais des Festivals.

Сигурни сме, че Кристен Стюарт би се гордяла с нея. Звездата от "Здрач" е известна с това, че свали обувките си именно на червения килим в перлата на Френската Ривиера, в знак на протест към строгия дрескод, който изисква жените да носят токчета.

Като се вземат предвид някои от гафовете с токчетата на Дженифър Лорънс през годините, не можем да кажем, че сме особено изненадани от избора ѝ на джапанки, особено под тази красива дълга рокля, която ги скрива почти през цялото време.

Снимка 619303

Източник: GettyImages

Актрисата на два пъти пада на церемонията по раздаването на Оскарите, като първия е точно докато отива на сцената, за да получи статуетката си. Очевидно този път Лорънс е решила да заложи на сигурно, за да си спести подобни гафове.

Снимка 619304

Източник: GettyImages

Дженифър Лоурънс е в града и за да отбележи излизането на Bread and Roses -  документален филм, който тя продуцира. Той изследва живота на три афганистански жени след превземането на Кабул от талибаните през 2021 г. По-рано през деня Лорънс присъства на фотосесия за филма, облечена в елегантна мрежеста рокля на Christian Dior с гол гръб.