Винаги сме се възхищавали на Джей Ло за невероятното тяло, което има. За да изглежда по този начин обаче, певицата се храни здравословно и спортува усилено.

Дори и по време на домашна изолация, тя не пропуска тренировки. За да мотивира феновете си да се поддържат във форма, Дженифър Лопес качи снимка от домашния си фитнес. Облечена с камуфлажно бюстие и клин, звездата позира за селфи в огледалото.

На кадъра отлично се виждат стегнатите ѝ коремни мускули. Това, което направи по-голямо впечатление на последователите ѝ, се оказва едва забележимото отражение на мистериозен мъж на заден план.

Очевидно, нищо не може да убегне на феновете на певицата. По-прозорливите забелязаха, че точно зад дясното ѝ рамо се вижда глава на мъж, който сякаш е с маска или е сложил ръка на устата си. Те не пропуснаха да попитат в коментари под снимката кой е въпросният човек и дали Джей Ло е наясно, че вероятно я дебне преследвач.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Келвин Фернандес и какво обича да похапва двойката според готвача им

Какво винаги има в хладилника на Джей Ло

И какво обичат да похвапват с половинката ѝ Алекс Родригес

И докато някои изразиха мнение, че мистериозният мъж зад прозореца на фитнеса е Алекс Родригес, то други се постараха да опровергаят това твърдение като сравниха чертите му с тези на годеника на Джей Ло.

И въпреки големите притеснения, че някой навлиза в личното ѝ пространство и може би иска да я ограби, певицата все още не е обяснила дали има представа кой всъщност е мистериозният мъж, пишат от Daily Mail.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, времето със семейството и съветите, които ни дават

Тайната за щастието на Джей Ло и Алекс Родригес

Няма как да не им повярваме