Необходимостта да си останем вкъщи в последните седмици накара мнозина да осъзнаят колко ценно е времето, прекарано с най-близките. Това важи с пълна сила и за всички звезди, които все бързат за някъде, все пътуват и трудно отделят време за семейството.

Точно като Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които в последните дни са на вълна откровения. Двамата публикуваха по няколко снимките в профилите си в социалните мрежи и решиха да поговорят за истински важното в живота.

На двата кадъра, които певицата качи, я виждаме как прегръща своя годеник, докато той чете вестник, в който пише за коронавируса. "Когато заглавията са такива, е много важно да прегърнеш любимите си хора малко по-силно и да им кажеш колко много ги обичаш", написа Ло.

Явно и на тях настоящата ситуация се отразява както на всички нас, но важното е, че са намерили правилното решение - да се обичат и да не спират да го показват един на друг.

Алекс Родригес пък качи снимка, на която се е сгушил в Джей Ло, докато тя гледа в телефона си. А към нея написа, че най-голямото предимство на това да бъдем толкова време вкъщи е времето, прекарано със семейството.

"Понякога сме толкова заети, че е лесно да забравим колко е важно времето със семейството. Не му позволявайте да мине, без да вземете най-доброто от него. Прегръщайте тези, които обичате всеки ден. Почивайте си заедно. Смейте се заедно. Усмихвайте се заедно. Бъдете заедно", написа той.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Келвин Фернандес и какво обича да похапва двойката според готвача им

Какво винаги има в хладилника на Джей Ло

И какво обичат да похвапват с половинката ѝ Алекс Родригес

А сред любимите занимания на Рoдригес и Лопес се оказва и карането на колело. Въпреки неудобството, двамата предпочитат да са с маски и да се чувстват защитени, докато се наслаждават на разходките на две гуми.