Въпреки че тази година ще навърши 51, Дженифър Лопес е в отлична форма, за която със сигурност ѝ завиждат много млади момичета. А тя не крие, че за да изглежда по този начин, се храни здравословно и тренира всеки ден, дори по време на социална изолация.

До момента обаче Джей Ло не беше споделяла подробности за хранителния си режим. Е, вече и тази тайна е разкрита - благодарение на личния й готвач Келвин Фернандес, който работи за певицата и годеника ѝ от две години.

Пред US Weekly готвачът разказва, че двойката винаги има в хладилника си газирана вода, плодове и зеленчуци. С изненада обаче разбираме, че плодовете не са за Лопес, тъй като тя не им е особен фен, а за децата й, които обожават пресни ягоди и боровинки.

Джей Ло и Алекс Родригес държат да не остават и без спанак, краставици и целина, защото именно с тези продукти започват деня си, като ги хапват под формата на зелени смутита. Оказва се, че именно закуската е най-важното ядене за деня за двойката.

"Пресните яйчени белтъци и пуешкият бекон са задължителни", уточнява готвачът, като пояснява, че често на закуска двамата ядат и наденички с пилешко и ябълки.

Фернандес разказва, че семейството разчита на доверени хора, които им пазаруват по всяко време. Затова хладилникът и кухненските шкафове винаги са заредени с много здравословна храна и с по някое вредно лакомство за децата.

Алекс и Джей Ло обичат и мексиканската храна, затова и понякога искат от готвача да им приготвя такос. Една от любимите им семейни традиции е всички да седнат заедно на масата и да се наслаждават на храната и компанията си.