Всички помним как през периода 1999-2001 г. Дженифър Лопес и Пи Диди бяха двойка. И въпреки че двамата твърдяха, че гледат на отношенията си сериозно, оказа се, че рапърът е по-лошо момче, отколкото на Дженифър й се искаше. Заради което се наложи да сложат и край на отношенията си.

19 години след раздялата им, двамата отново се събират. Този път обаче на една "сцена", обединени от желанието си да помогнат в борбата с коронавируса. 

Диди стартира предаване на живо Instagram в неделя, 12 април, което определи като "най-голямата танцувална сцена на света".

Целта на TEAMLOVE DANCE-A-THON е да събере пари за здравните работници в някои от по-бедните райони по света, които страдат от липса на лекарства и най-належащи консумативи. Към инициативата се присъединиха редица големи звезди, включително и Дженифър Лопес.

По време на предаването на живо, двамата бивши разговаряха и се шегуваха, докато танцуваха заедно във видео чат. Джей Ло не пропусна да отбележи, че тя е "научила" рапъра на повечето от танцувалните му движения.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и какво споделиха за връзката си

За какво спорят Джей Ло и Алекс Родригес

Звездна, но не и перфектна двойка

"Обичаме те и обичаме това, което правиш", без да се притеснява сподели Лопес, като не скри, че Диди има един от най-големите фенове в лицето на настоящата ѝ половинка - Алекс Родригес.

По думите на певицата, Диди е един от "героите" на Алекс. Освен Дженифър Лопес, в танцовото парти на Диди се включиха още DJ Khaled, Рита Уилсън, Кели Роуланд, Наоми Кембъл, Дрейк и други.

А очевидно начинанието на рапъра се увенча и с успех. Самият Диди твърди, че е събрал над три милиона долара през първите часове на предаването. Тях той ще дари на Team Love - нестопанска организация за хуманитарна помощ, която снабдява с най-необходимите медикаменти по-бедните общности по света, засегнати от коронавируса.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и специалните им привилегии по време на домашна изолация

Специалните привилегии на Джей Ло и Алекс Родригес

За едни може, за други - не