Дженифър Лопес рядко говори за майка си, но когато го прави, то е с цялата любов на света.

Дженифър Лопес, майка й  Гуадалупе и най-голямото вдъхновение на певицата

Майката на Джей Ло е истинска фурия

Вдъхновението на певицата

Преди дни двете се появиха заедно на концерт в подкрепа на ваксините срещу COVID-19, в който участваха още много звезди. 75-годишната Гуадалупе се качи на сцената в целия си блясък под бурни аплодисменти и се включи в изпълнението на "Sweet Caroline".

Песента не е избрана случайно, поясни Лопес - именно с нея я е приспивала майка й, когато е била дете. Певицата обясни и че двете не са се виждали дълго време заради коронавируса, но сега отново са заедно, защото Гуадалупе вече е ваксинирана.

Снимка 529641

Източник: GettyImages

Това не е първият път, в който изпълнителката качва майка си на сцената по време на живо изпълнение. Направи го и преди осем години, за да отбележи подобаващо рождения й ден.

Ден след общата си поява на сцената, в профила на Джей Ло пък откриваме и обща снимка на три поколения жени - тя, майка й и дъщеря й.

С нея Лопес рекламира своята марка с продукти за грижа за кожата, които са подходящи за жени от седем до 77 години. Но междувременно и ни показва колко много прилича на родителката си и че именно тя е причината да остарява така красиво.