За мнозина Дженифър Лопес е пример за подражание - на 50 изглежда страхотно, работи все по-усилено, а резултатите са видими за всички. Но самата изпълнителка също има от кого да се учи.

Вчера, 12 декември, Джей Ло сподели в профила си в Instagram видео от свой концерт. Акцентът в него е не изпълнението й на сцената, а присъствието на една друга дама - майка й Гуадалупе.

Тя я наблюдава в близост до сцената, като не спира да си танцува. Накрая Лопес я качва при нея, за да се отдадат и двете на танцувалните движения, а и за да може Джей да изненада родителката си с торта за 74-я й рожден ден.

Под видеото изпълнителката добави и емоционално послание. "Хората ме питат откъде взимам енергията си, желанието си, танцувалните си движения. Е... от Гуадалупе, моята майка. Откакто я помня, тя все танцува, смее се и успява да озари всяка стая, в която се появи."

74-годишната майка на Джей Ло обича музиката, мюзикълите, филмите, историята и вярва в истинската любов. Успява и да научи дъщеря си на всичко това, и да я направи човека, който е днес. 

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и иска ли певицата още деца

Ще стане ли Джей Ло майка за трети път

Влюбена до уши

Лопес пък я нарича "сила на природата" и й благодари за цялата любов и за това, че е такава, каквато е.