Дженифър Лопес е идеалният пример за жена, която едновременно излъчва изящество и сексапил. И за пореден път ни го доказва, докато ни разкрива как се глези... в спалнята си.

Дженифър Лопес, Том Бачик, неутрално кафяво и есенният маникюр на певицата

Джей Ло задава новата есенна тенденция

С нотка топлина и подчертана изтънченост

Грижата за себе си явно може и да означава човек да облече хубаво бельо и да позира малко с него в леглото. Или поне това ни показва певицата. Всъщност обаче изобщо не става дума за просто някоя произволна фотосесия.

Снимките си Джей Ло сподели в Instagram, а от описанието към тях става ясно, че са правени от стилиста и дизайнер Роб Зангарди.

Освен него, както и се очаква, и други професионалисти са се потрудили за безупречната визия на певицата, за да позира тя по секси бельо. Бельото е на марката Intimissimi и е съставено от бяло дантелено боди, чиято горна част е като бюстие, върху което Джей Ло е облякла нежна копринена нощница в цвят слонова кост.

Аксесоарите за Дженифър Лопес в случая сякаш наистина са излишни - забелязват се само брачната ѝ халка и едно нежно колие.

Дженифър Лопес,  Intimissimi и защо стана посланик на италианската марка бельо

Поредната смела крачка на Джей Ло

Тази жена просто знае как да живее със стил

И въпреки че я виждаме да позира в леглото си, това далеч не означава, че гримът ѝ е пренебрегнат. Дори напротив - деликатната ѝ визия е подчертана с бронзови сенки за очи и червило в нюанс на горски плодове. Косата ѝ пък е разделена на път по средата и оформена на свободни вълни, пише InStyle.