Откакто миналото лято се ожениха, Дженифър Лопес и Бен Афлек не спират да демонстрират колко влюбени са всеки път, когато се покажат на публично място.

За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят заедно по филма Unstoppable

За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят заедно по филм

Време беше

На премиерата на Air - новият филма на актьора в Лос Анджелис, двойката отново доказва, че любовта ѝ се носи във въздуха. На събитието, както можем да предположим, те изглеждат безупречно. Джей Ло е в рокля на Antonio Grimaldi, която е съчетала с бижута Shiphra и клъч, а косата ѝ е прибрана в елегантна прическа. Бен Афлек пък е облечен в тъмносин костюм от рипсено кадифе, съчетан със синя риза с копчета и тъмна вратовръзка.

Влюбените не пропуснаха да разменят няколко сладки целувки на червения килим, а Бен Афлек имаше и кратка реч, в която се обърна с любов към съпругата си.

Снимка 612223

Източник: GettyImages

"Искам просто да се насладя на този момент за секунда. Искам да кажа, че нищо от това не би било възможно - тази компания, този филм, тази радост тази вечер - без любовта и подкрепата на жена ми, която означава повече за мен от всичко на света. Искам да ти благодаря. Обичам те. Ти означаваш всичко за мен. Ти си страхотна, ти си невероятна, ти си прекрасна и добра, мила, великолепна и аз те обичам."

Снимка 612221

Източник: GettyImages

Естествено Джей Ло и Бен Афлек не са били единствените присъстващи на събитието. Колегите на актьора Мат Деймън, Виола Дейвис, Джейсън Бейтман, Марлон Уейънс, Крис Тъкър и Крис Месина също бяха сред важните гости.

Майкъл Джордан, AIR, Бен Афлек, Виола Дейвис и двете условия, които Въздушния е поставил пред актьора

Двете условия, които Майкъл Джордан е поставил на Бен Афлек

Въздушния има своите желания

Всички те са част от новия филм Air, чието действие се развива през 1984 г. и в който Бен Афлек участва, но и режисира. Филмът разказва за партньорството на Майкъл Джордан с Nike, което води до създаването на марката Air Jordan, и е първият от новата продуцентска компания на Бен Афлек и Мат Деймън Artists Equity, пише E! News.