Дженифър Лопес получи много подигравки от феновете, след като сподели доста интересна снимка в знак на почит за Деня на бащата към съпруга си Бен Афлек.

Певицата "почерпи" своите 247 милиона последователи в Instagram със снимка, на която Бен Афлек е гол до кръста. След като се ожени миналата година през юли 2022 г., Бен стана втори баща на нейните близнаци Макс и Еме, на 15 години, които споделя с бившия си съпруг Марк Антъни.

Бен също е баща на две дъщери - Вайълет (17 г.), и Серафина (14 г.), както и на син - Самуел (11 г.), когото споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Имение за над 60 милиона - новата придобивка на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Имение за над 60 милиона - новата придобивка на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Семейството започва на чисто

В текста към серията от снимки Джей Ло пише: "Публикация за признателност към татко. Честит ден на бащата, татко". И честит ден на бащата на всички невероятни татковци!! Обичаме те и те ценим повече, отколкото някога ще разбереш."

И въпреки на пръв поглед милия жест на Дженифър Лопес към съпруга ѝ, все пак феновете останаха объркани от избора на голата снимка, като посочиха, че изглежда по-подходяща за Свети Валентин.

"Джей Ло, това е Ден на бащата, а не Свети Валентин!", отбеляза един. "Защо бихте публикували снимка на съпруга си полугол и след това говорите за Деня на бащата?", пише друг от феновете. "Най-добрият татко, а нито една снимка с неговите или нейните деца", споделя трети. 

Дженифър Лопес посреща лятото с нова свежа прическа

Неочакваната промяна на Дженифър Лопес

За свежо начало на лятото

Е, разбира се, намираха се и такива, които да я защитят, като някои отбелязаха, че не можем да се оплакваме, защото не се случва всеки ден да видим Бен Афлек гол до кръста, а може би и под него, знае ли човек.