Дженифър Лопес зарадва многобройните си фенове с невероятни снимки по бански, с които отново демонстрира перфектните си форми. И отново успя да ни накара лекичко да ѝ завиждаме. 

Освен че ни напомни за това колко съвършено изглежда обаче, Джей Ло обаче наскоро се обърна към последователите си с послание.

В бюлетин само за своите фенове с името On the JLo, певицата разказва как когато е била на 20 г. през 90-те и кариерата й върви стремглаво нагоре, прекомерната работа и недоспиването да изложили здравето й на риск.

Латино дивата споделя как оптималната почивка е променила живота й и как едно нищо и никакво (на пръв поглед) наспиване през нощта може да я накара да изглежда с десетилетие по-млада. В бюлетина, който изпрати на феновете си, 52-годишната певица уверява, че всяка нощ спи между седем и девет часа, но през 90-те това не е било така, пишат от Hola. 

"По онова време, като повечето хора във втората половина на второто си десетилетие, се чувствах непобедима... Постоянно работех - прекарвах цял ден в студиото и цяла вечер на снимачната площадка, дори през уикендите", разказа тя, допълвайки, че късно си е дала сметка колко натоварена е била тогава.

Дженифър Лопес, "Dance Again" и няколко непубликувани снимки на певицата

Непубликуваните секси снимки на Джей Ло

За какво си спомня певицата

Според Джей Ло обаче човек не трябва да подценява напрежението и умората, както самата тя е сторила. Рано или късно те ще го връхлетят с пълна сила и ще го прекършат, при това когато най-малко очаква.

Изпълнителката си спомня за мига, в който е разбрала, че е необходимо да промени начина си на живот, след като силен панически пристъп я парализира.

"Стоях в караваната си, подготвяйки се за поредния снимачен ден, когато стресът, преумората и безсънието ме застигнаха. Независимо колко се опитвах, не можех да помръдна. Не бях в състояние да накарам собственото си тяло да се движи. Изпитах ужас, който не мога да сравня с нищо друго, защото не знаех какво се случва. Не можех да си обясня какво се случва с мен."

Тогава обаче охранителят ѝ забелязва, че нещо не е наред. Притеснен за състоянието ѝ, той не губи време и веднага я отвежда в най-близката болница, за да потърси професионална помощ.

Лекарят, който я преглежда, ѝ дава страхотни медицински съвети и това според певицата променя живота ѝ.

Той й казва, че се нуждае от между седем и девет часа сън всяка нощ, като я съветва да избягва да пие кофеин и да тренира усилено.

Тогава тя осъзнава колко сериозни могат да бъдат последствията от пренебрегването на това, от което тялото и ума ми се нуждаят, за да бъдат здрави. "Там започна моето пътуване към подобряване на качеството ми на живот."

Дженифър Лопес, Бен Афлек, сватбата и ще пренебрегне ли кариерата си певицата заради брака

Брака или кариерата - какво ще избере Джей Ло

Звездата има приоритети

По всичко си личи, че се справя добре и резултатите са налице, защото Джей Ло изглежда просто забележително.