Няма какво да си кривим душата - Джей Ло и Бен Афлек са любимата ни звездна двойка напоследък. Двамата са толкова влюбени и това между тях изглежда толкова истинско, че ни се иска да ги виждаме всеки ден усмихнати и щастливи.

Бен Афлек, рекламата, в която участва, и появата на майката на Дженифър Лопес Гуадалупе

Какви ги вършат Бен Афлек и свекървата

Двамата имат обща страст

Е, след известно затишие, в което не се знае какви са ги вършили (и дали пък не са се подготвяли за сватба), двамата се завърнаха в центъра на вниманието. Лопес и Афлек пристигнаха заедно с лодка такси, за да станат част от последните дни на кинофестивала във Венеция.

Днес, 10 септември, е официалната премиера на филма "Последният дуел", за който Афлек написва сценария заедно с Мат Деймън. Затова и очакваме актьорът да мине по червения килим под ръка със своята любима и да се превърнат в атракцията на вечерта.

Снимка 545915

Източник: GettyImages

Разбира се, Лопес нямаше как да пропусне да подкрепи Афлек в този толкова важен за него ден. А със сигурност двамата ще успеят да съчетаят работата с удоволствието и да си подарят няколко романтични часа (или пък дни) в италианския град на каналите, предава People.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и готови ли са за сватба

Стягат ли се за сватба Джей Ло и Бен Афлек

Няма да повтарят стари грешки

Още от пристигането си двамата въобще не си правеха труда да се крият и сякаш са залепени един за друг. А ние продължаваме да следим любовната им приказка.