Възроденият романс на Дженифър Лопес и Бен Афлек може да се оказа изненада за мнозина, но тя сякаш не бе особено голяма за хората от близкото им обкръжение.

Алекс Родригес, Дженифер Лопес, Бен Афлек и как се чувства бившият годеник на Джей Ло след раздялата

Как се чувства бившият на Джей Ло след раздялата

Ще се справи ли със случилото се

Преди дни разбрахме, че доскорошният годеник на поп дивата Алекс Родригес приема тежко раздялата им и предпочита да се затрупва с работа, за да не мисли, че тя вече не е сама.

Това изглежда като нормална реакция, като се има предвид, че до съвсем скоро ги виждахме щастливи. А бившата на другата половинка от новата стара двойка гледа доста по-трезво на развоя на събитията.

Снимка 321829

Източник: GettyImages

Бен Афлек бе женен за Дженифър Гарнър 13 години (от 2005 до 2018 г.). Очевидно от раздялата им е минало достатъчно време, за да може актрисата да каже, че приема нормално бившият й съпруг да бъде отново с бившата си годеница.

Според близки до Гарнър, цитирани от Daily Mail, тя няма нищо против връзката на Афлек и Лопес и се интересува най-вече отношенията им да не повлияят на трите им общи деца. Но това надали ще се случи, защото актьорът е грижовен баща, който не иска по никакъв начин да им навреди. А и със сигурност Джей Ло няма да попречи на тяхната силна връзка.

Още по-интересното в случая е, че Лопес истински се възхищава на Гарнър и я смята за "мил и прекрасен човек", както и за "страхотна майка". Току-виж скоро сме ги видели тримата в комплект като едно голямо семейство...

Дженифър Лопес, Лос Анджелис, Маями и промяната, която възнамерява да направи

Промяната, която Джей Ло възнамерява да направи

От един град в друг

Явно Гарнър няма нищо против връзката на бившия си съпруг, защото в момента и тя отново не е сама. Последният мъж до нея е Джон Милър, с когото уж се разделиха миналото лято след две години връзка, но близки до актрисата споделят, че преди няколко седмици двамата са решили да си дадат втори шанс.