Дженифър Лопес и Алекс Родригес изглеждаха съвършената двойка, но явно не всичко е такова каквото изглежда отстрани. Вече е ясно, че те не са заедно и няма съмнение, че Джей Ло и новата ѝ (стара) любов Бен Афлек се носят на крилете на любовта.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и крият ли двамата чувствата си

Джей Ло и Бен Афлек вече не се крият

Всичко си е като преди 20 години

От известно време Бен Афлек е на гости на Лопес в Маями, където двойката е попаднала в полезрението на папараците. Двамата изобщо не са крили чувствата си, точно напротив. А как се е чувствал в този момент бившият ѝ годеник Алекс Родригес?

Явно е направил всичко възможно, за да избегне среща с новата двойка, поне така твърдят източници на Hollywood Life. Каквито и да са били причините за раздялата им, бившата бейзболна звезда все пак трудно приема разгорялата се любов между Афлек и Лопес.

"Алекс се затрупва с работа и се опитва да финализира сделката си за закупуване на Minnesota Timberwolves. За щастие това му помага да не мисли толкова за раздялата с Дженифър, но това все пак случилото се е малко грубо, защото чувствата му към все още са силни", каза източник, близък до бившия играч на New York Yankees.

"Той е добре, наясно е с всичко около Дженифър и Бен, но се опитва да стои далеч от това, доколкото е възможно", продължава източникът. От друга страна публичното демонстриране на чувства в Маями от страна на Дженифър и Бен неволно е помогнало на Алекс по-лесно да "продължи напред".

Дженифър Лопес, Бен Афлек, имали ли са тайна кореспонденция и какво смята Алекс Родригес

Тайните писма между Джей Ло и Бен Афлек

И какво има да ни каже Алекс Родригес

"Преодоляването на Дженифър няма да му е лесно, но той е волеви човек и ще се справи", уверен е неговият близък. "И нека бъдем честни, той едва ли ще бъде дълго и сам", добави източникът.

Към момента обаче той е сам и се е фокусирал върху дъщерите и работата си.