Откакто стана ясно, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са отново заедно, не спира да се пише и говори за тях по всички медии. От около седмица обаче, споменаването им, особено това на Бен Афлек, не се свързва с особено положителни новини.

Бeн Афлек, Дженифър Гарнър и снимките, на които двамата се разправят

Когато Бен Афлек си изпусне нервите

И какво общо има Дженифър Гарнър

Първоначално актьорът беше заснет в доста конфузна ситуация, докато си изпуска нервите пред бившата му спътница в живота - Дженифър Гарнер.

Малко след това по време на интервю Бен Афлек сподели, че обича и уважава бившата си съпруга, като дори мисли, че е страхотна майка. Той обаче не скри, че се е чувствал нещастен от брака им. Афлек дори направи глупостта да каже, че по всяка вероятност още е щял да се намира в омагьосания кръг на алкохола и да пие, ако е останал женен на Дженифър Гарнър. 

Бен Афлек, бракът му с Дженифър Гарнър, проблемите с алкохола и как са се породоли те

Откровенията на Бен Афлек за брака му с Дженифър Гарнър и алкохола

Актьорът сваля картите на масата

Последваха остри критики и нападки към него и изказването му, заради факта, че хвърля вината върху бившата си съпруга за проблемите си с алкохола.

Бен Афлек, Дженифър Гарнър и критиките, които отнесе заради коментарите си

Критиките, които Бен Афлек отнесе заради коментарите си

Няма правилен ход

В ново интервю актьорът заяви, че думите му са били манипулирани и независимо колко и какво се говори за него, единственото мнение, което е от значение, е това на децата му. Затова и не иска наследниците му да мислят, че би казал и една лоша дума за майка им.

Бен Афлек, критиките по адрес на Дженифър Гарнър и какво каза за трите им деца

Най-големият съдник на Бен Афлек

Кое е най-важното за актьора

И докато в рамките на седмица от разигралата се драма между Афлек и Гарнър, Дженифър Лопес оставаще встрани от проблемите им, то певицата реши вече да не мълчи, а да защити любимия си.

Пред People Джей Ло сподели, че не се притеснява от изказването на гаджето й, в което той заявява, че е бил в "капан" по време на брака си с Дженифър Гарнър.

Снимка 557334

Източник: GettyImages

"Тази история просто не е вярна. Не го чувствам по начина, по който изглежда. Не бих могла да изпитвам повече уважение към Бен като баща, родител и човек",  коментира думите на любимия си Джей Ло.

С изказването си тя още веднъж демонстрира силните чувства, които изпитва към Афлек, като доказа, че винаги ще застава зад гърба на половинката си и ще му бъде упора, когато той има нужда.