Дженифър Лопес не е от жените, които лесно се отказват от това, което са намислили. Не сме съмнявали в този факт предвид успехите й в шоубизнеса. Сега обаче тя иска да излезе извън него с помощта на Алекс Родригес - двамата планират да купят бейзболен клуб.

New York Mets не са кой да бейзболен отбор - те са нещо като символ на Ню Йорк. В наддаването за тях обаче Джей Ло и Алекс бяха изпреварени от милиардера Стив Коен. "Ние сме нюйоркчани и не се отказваме лесно. Знаем, че имаме най-добрата оферта за спорта, отбора и града ни," каза 51-годишната певица пред New York Post.

Двамата с 45-годишният Родригес са направили последно наддаване за New York Mets. Според информацията то е на стойност около 2.35 милиарда долара и включва гаранцията, че отборът ще спечели Световните серии в следващите 10 години, в които те го притежават.

Снимка 463547

Източник: Instagram / arod

Ако това не се случи, звездната двойка обещава да дари 100 милиона долара за благотворителни инициативи в Ню Йорк. Ако пък стане, Дженифър Лопес ще бъде управляващ собствен на отбора, което ще я направи първата жена от латино произход, собственик на отбор от мейджър лигата.